All Retail
Опубліковано

Metro Cash & Carry Ukraine відкриє в Тернополі новий ТЦ смарт-формату замість «Бери Вези»

Теги:
Metro
FMCG

ТЦ Metro смарт-формату відкриється 22 травня на вулиці Обʼїзна, 32, в Тернополі.

Про це RAU повідомила прес-служба компанії. Загальна площа ТЦ Metro в Тернополі складе 1 346 кв. м, з яких 1111 кв. м буде відведено під торговий зал.

Компанія Metro Cash & Carry вийшла на український ринок в 2003 році. Обсяг продажів компанії «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» за 2019/2020 фінансовий рік (жовтень 2019 — вересень 2020) склав 754 млн євро.

Смарт-ТЦ в Тернополі буде працювати згідно з оновленою концепцією торгових центрів малого формату Metro. Вона передбачає повноцінне обслуговування всіх груп клієнтів компанії, з посиленим фокусом на професійних — представників готельно-ресторанного бізнесу та роздрібної торгівлі.

«Глобальна місія компанії Metro — бути надійним партнером для приватних підприємців. Відкриваючи оновлений ТЦ смарт-формату в Тернополі, ми робимо ще один крок в реалізації стратегії підтримки галузі HoReCa в Україні, адже ми віримо, що навіть, незважаючи на кризу, сфера гостинності в Україні має потужний потенціал», — коментує Олена Вдовиченко, генеральний директор Metro Cash & Carry Ukraine.

Асортимент в новому Metro буде сформований відповідно до потреб HoReCa-клієнтів: в магазині буде представлено понад 2700 найменувань товарів продовольчої і непродовольчої групи з фокусом на бакалійну групу товарів, продукцію власних торгових марок і ексклюзивних позицій власного імпорту Metro. У той же час клієнти-трейдери і кінцеві покупці також зможуть робити закупівлі для задоволення професійних і особистих потреб.

Для клієнтів HoReCa в Тернополі компанія пропонує безкоштовну послугу доставки: власники або менеджери місцевих готелів, ресторанів і кафе мають можливість робити попереднє замовлення будь-яких товарів з розширеного асортименту класичних ТЦ Metro і отримувати їх тричі на тиждень безпосередньо в свої заклади або самовивозом з ТЦ в Тернополі.

Крім того, для всіх клієнтів в ТЦ Metro в Тернополі діє система оптових знижок (від 2-3 одиниць товару) на весь асортимент, оновлена програма лояльності, швидка реєстрація карт клієнтів, digital-рішення для HoReCa-клієнтів, відстрочки платежів за безготівковими контрактами, пропонується повний пакет документів і сертифікатів якості на всі товари.

Протягом 2021 року компанія планує оновити також два інших ТЦ малого формату в Луцьку та Чернігові під брендом Metro.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або