All Retail
Опубліковано

В Харкові відбулося відкриття нового дизайнерського Сільпо в ТРЦ Нікольський

Теги:
Сільпо
FMCG
Фото:
stroyobzor.ua

21 травня 2021 року в Харкові, на вул. Пушкінській, 2-А, в ТРЦ «Нікольський» відкрито новий дизайнерський «Сільпо».

Концепцією цього магазину відзначено відомих харківських митців і винахідників та відтворено у стилі дизельпанк.

Одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України, заснована в 1998 році. Станом на травень 2021-го нараховує 298 супермаркетів, зокрема 4 делікатес-маркети Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

Дизельпанковий «Сільпо» ― це 2700 м2 естетики наукової фантастики та фантастичні продукти. Їх компанія привозить з 83 країн світу, вишукує серед малих українських фермерів для проєкту «Лавка Традицій» та виробляє сама в команді з талановитими крафтярами. Культовий гречаний багет, подовий хліб, неймовірні шоколадні цукерки за рецептами, вигаданими спеціально для Гостей.

З особливостей власного виробництва тут є дві камери для дозрівання м’яса – суха та волога, камера для дозрівання риби, власна коптильня для улюбленої риби гарячого копчення і навіть чизарня. У відділі кулінарії є кафетерій, піца та гриль на дровах, а у відділі алкоголю – окремий дегустаційний простір.

Для Гостей у магазині працює фудхол з італійським рестораном і суші-баром, а також кав’ярня FEEL__trd.

У магазині відтворено альтернативну реальність. Це суміш ретроспективи у напіввигаданий світ і презентація найсвіжішого та найкращого, що є просто зараз у нашій сучасності. Дизайн ТРЦ «Нікольський» враховує особливості міста, тож компанія вирішила продовжити цю тему та заклала в дизайн-концепцію місцевий контекст і колорит. Тут можна знайти артоб’єкти, що розповідають про визначних харків’ян: Лева Кононова, засновника картинг-школи, та Володимира Нікітіна, гоночна машина якого увійшла в історію автомобільного будівництва. Є також згадки про легендарного Олексія Бекетова та харківських науковців, які причетні до створення великого адронного колайдера, а ще посвята харківському метро. До оформлення «Сільпо» у стилі дизельпанк долучилися відомі харківські митці: тут є графіті Гамлета Зінковського й маска Боба Бассета, чиї роботи підкорили весь світ.

Компанії подобається збирати навколо себе найкращих митців і фудмайстрів. Тож саме в Харкові в новому магазині рітейлер вперше відкриває новий формат ― дегустаційний простір. У ньому збиратимуться найкращі шеф-кухарі України та проводитимуть майстер-класи для дітей і дорослих.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або