All Retail
Опубліковано

Провінційна експансія: «Сільпо» не збирається ігнорувати дрібні міста

Як ми повідомляли раніше, компанія Fozzy Group планує масштабну експансію супермаркетів «Сільпо» до кінця 2021 року. При цьому, рітейлер також розглядає міста з населенням від 50-ти тисяч і вище.

За словами директора з розвитку мережі «Сільпо» Андрія Шутко, озвучених під час прес-конференції з приводу відкриття харківського ТРЦ Nikolsky, стало зрозуміло, що Fozzy Group всерйоз розглядає питання подальшої територіальної експансії в невеликих районних центрах України. Подібний ефективний досвід у компанії вже є — тільки за останні роки перші «Сільпо» відкрилися в таких містах, як Мукачево на Закарпатті або Новий Розділ на Львівщині.

Зокрема, в Новому Роздолі супермаркет «Сільпо» почав працювати в жовтні 2020 року, і, як стверджує сам пан Шутко, таке рішення стало дуже успішним для мережі. А супермаркет «Сільпо» в Мукачеві було відкрито в 2018 році.

Зараз у компанії вже є ряд підписаних угод по майбутнім відкриттям в невеликих населених пунктах, але більш детальну інформацію рітейлер поки що розголошувати не поспішає.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або