All Retail
Опубліковано

Агрохолдинг Косюка продав комбінат хлібопродуктів в Донецькій області

Теги:
МХП
Фото:
glavcom.ua

Агрохолдинг МХП Юрія Косюка продав ПрАТ "Добропільський комбінат хлібопродуктів" (КХП, Добропілля Донецької області) київській компанії Т енд Т Трейд Україна "(Т & Т Тrade Ukraine).

Про це підприємство повідомило в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР), передає Інтерфакс-Україна.

Згідно з повідомленням, Т & Т Тrade Ukraine 25 травня купила 60,49% акцій «Добропільського КХП», завершивши укладену 29 квітня 2021 року угоду. Вартість угоди та інші дані про неї в інформаційній базі відсутні.

За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, ТОВ «Т енд Т Трейд Україна» належить Юлії Богатирьовій (99% акцій) і Вадиму Тарасенку (1%), компанія зі статутним капіталом 1 млн грн займається переважно оптовою торгівлею і вирощуванням зернових і олійних культур.

Згідно з даними реєстру, кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «Добропільське КХП» зі статутним капіталом 1,82 млн є засновник і мажоритарій агрохолдингу МХП Юрій Косюк.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або