All Retail
Опубліковано

DeFacto відкриє свої магазини в торгових центрах мережі Караван

Теги:
новини ТРЦ
Фото:
RAU

Мережа ТРЦ Караван (Київ, Харків, Дніпро) і DeFacto, один з провідних турецьких fashion-брендів, підписали угоду про довгострокову співпрацю.

Загальна площа магазинів DeFacto, що відкриються в мережі ТРЦ Караван восени, складе більше 3700 кв. м. В асортименті буде представлена ​​жіночий, чоловічий і дитячий одяг (в тому числі для новонароджених), взуття та аксесуари середньої цінової категорії. Це дозволить DCH Infrastructure & Real Estate посилити тенат-мікс своїх ТРЦ якірним орендарем, а DeFacto — розширити географію і формат своєї присутності на вітчизняному ринку.

Зокрема, в Харкові з бутика в ТРЦ Караван почнеться знайомство з брендом, а в київському ТРЦ Караван DeFacto розмістить свій перший в Україні аутлет.

Керівник відділу оренди DCH Infrastructure & Real Estate Наталя Денисова підкреслює: «Партнерство з провідним турецьким брендом, компанією DeFacto, — важливий крок щодо реалізації нашої довгострокової стратегії, орієнтованої на збільшення частки системних операторів в тенант-міксі наших ТРЦ. Магазини сегмента affordable fashion стабільно демонструють високі операційні показники на кожному з наших торгових майданчиків, тому ми впевнені, що колекції DeFacto обовʼязково завоюють серця наших відвідувачів».

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або