All Retail
Опубліковано

За прогнозами JPMorgan, у 2022 році Amazon обійде Walmart і стане найбільшим рітейлером в США

Теги:
Amazon
e-commerce

Згідно з дослідженням JPMorgan, опублікованому в пʼятницю, Amazon в 2022 році обжене Walmart в якості найбільшого рітейлера в США.

На думку аналітиків компанії, роздрібний бізнес Amazon в США є «найбільш швидкозростаючим в масштабах». У період з 2014 по 2020 рік валовий обсяг продажів Amazon в США зростав «значно швидше», ніж скориговані роздрібні продажі в США і електронна торгівля в США, вважають аналітики.

Найбільший e-commerce рітейлер світу. Оборот компанії склав 386,1 млрд. доларів в 2020 р

Аналітики JPMorgan відзначають, що GMV Amazon в 2020 році виріс на 41% до 316 мільярдів доларів, в той час як GMV Walmart, за оцінками, зріс на 10% в річному численні до 439 мільярдів доларів в 2020 році.

"Грунтуючись на поточних оцінках, ми вважаємо, що Amazon може перевершити Walmart і стати найбільшим роздрібним продавцем США в 2022 році", — написали в пʼятницю аналітики JP Morgan Крістофер Хорверс і Дуг Анмут.

Хорверс і Анмут виділили кілька факторів, які, на їхню думку, сприяють зростанню виручки Amazon, включаючи стрімке збільшення продажів в популярних категоріях, таких, як продукти і одяг.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або