All Retail
Опубліковано

Які інтернет-магазини потрапили в топ-25 UAnet за травень 2021 р.

Теги:
e-commerce
Фото:
All Retail

У травні українці менше цікавилися покупками, а більше стежили за своїми фінансами і тарифами на газ.

Дослідницька компанія TNS Ukraine опублікувала рейтинг найпопулярніших сайтів UAnet за травень 2021 року. Як свідчать дані рейтингу Kantar CMeter, святковий травень продовжить тренд на падіння інтересу до веб-ресурсів.

Знизилася активність користувачів в інтернет-магазинах і маркетплейсах, за винятком Allo.ua, який наростив охоплення і повернувся в топ-25 сайтів України.

Сайти Rozetka.com.ua, Olx.ua і Prom.ua входять в топ-10 сайтів України. Їм вдалося зберегти зайняті позиції (5-7 місця відповідно). Лише Olx.ua дещо випередив Prom.ua, помінявшись з ним місцями.

Крім цього, в рейтингу залишився онлайн-магазин Epicentrk.ua, який зміг піднятися ще на одну сходинку (17-е місце). Натомість впровадження нових тарифів на газ для населення сприяло актуалізації порталу для споживачів природного газу — Ok.104.ua. Також українці активно користувалися порталами Приватбанку — Privatbank.ua і Next.privat24.ua, які опинилися на 8-й і 12-й сходинках в рейтингу відповідно.

У травні в рейтинг потрапили тільки два новинних ресурси: Pravda.com.ua (14-е місце) і News.obozrevatel.com (22-е місце). Трійка незмінних лідерів: Google, Youtube, Facebook.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або