All Retail
Опубліковано

Subway внесе наймасштабніші зміни в меню в своїй історії

Теги:
ресторан
Фото:
Malls.com

Цей крок став спробою мережі швидкого харчування завоювати прихильність клієнтів після зниження продажів.

З середини липня в ресторанах Subway відбудеться найзначніша зміна меню в історії мережі. Щоб поліпшити якість своєї пропозиції і йти в ногу з сучасними кулінарними тенденціями, мережа буде пропонувати покупцям ряд нових рецептів хліба, в тому числі мультизернові і в італійському стилі, а також фірмові свіжі начинки для своїх знаменитих сендвічів.

Крім новинок в меню, мережа також «попрацює» над вже знайомими покупцям стравами. Наприклад, бутерброди з індичкою і шинкою тепер будуть нарізані більш тонкими скибочками, а бекон буде попередньо копченим. Пара забутих страв, які колись захоплювали відвідувачів, наприклад, смажене на рожні курча та ростбіф, також повернуться в меню.

В останні роки мережа ресторанів стикається з неухильним зниженням продажів через зростання конкуренції на ринку. Нововведення в меню покликані підстьобнути інтерес відвідувачів і залучити до ресторану нове покоління любителів сендвічів.

Компанія хоче підкреслити, що її пропозиції відповідають здоровому способу життя і що клієнти можуть отримати страву, яке підходить для здорового харчування, за невелику суму грошей. Крім того, компанія також працює над підвищенням зручності свого застосування, за допомогою якого клієнти можуть розміщувати замовлення на доставку.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або