All Retail
Опубліковано

Новий заклад на Басейній: OFFTOP і кав’ярня FEEL_trd від «Сільпо»

У центрі Києва, на вул. Басейній, 17, відкрито емоційний бутик OFFTOP із кава-корнером FEEL__trd.

Це вже друга колаборація топових inside проєктів «Сільпо». Першим кроком стало відкриття спільного простору на Хрещатику у травні.

На 90 м2 нового простору розташовані корнери зі спешелті-кавою від FEEL__trd та торговий зал із non-food асортиментом OFFTOP.

Серед товарів OFFTOP ― безліч аксесуарів для офісу та дому, товарів для відпочинку та домашніх улюбленців. А ще спеціальна лінійка товарів для літа ― головна відмінність OFFTOP полягає у тому, що тут завжди можна знайти нове. Аби не переставати вражати Гостей, команда OFFTOP обрала тактику частого оновлення асортименту.

Зараз на Басейній на Гостей вже чекають 1100 найменувань «дивовижок» OFFTOP та спешелті-кава від FEEL__trd. Зерно для кави закуповують напряму у виробника, самостійно обсмажують його на ростері Giesen та варять на топовому обладнанні, що дозволяє робити особливу фільтр-каву зокрема.

У новому бутику підтримують екодружність ― Гості можуть брати каву, лимонади та будь-які напої у свою чашку та отримувати за це додаткову знижку. На полицях OFFTOP завжди можна знайти різноманітні варіанти багаторазової тари: від шоперів, ланч-боксів, термосів, зручних чашок для прогулянки із кавою до скляних коктейльних трубочок. 

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або