All Retail
Опубліковано

У Луцьку відкрився новий дизайнерський Сільпо

У Луцьку на Київському майдані, 11 настав час для відкриття нового «Сільпо» з дивовижними годинниками.

«Дизайн нового «Сільпо» не просто нова візуальна історія, а своєрідна філософська подорож. Ми заклали багато прихованих сенсів у сюжети в декорі та у відеоарті, щоб нагадати про цінність кожного конкретного моменту. І хоч би якою захоплюючою була подорож у минуле, найцікавіше та найважливіше відбувається тут і зараз. У концепції магазину навмисно немає зони майбутнього. Цим ми підкреслили, що всі ми самі створюємо дизайн свого життя щохвилини. А ми цінуємо можливість бути тут і зараз поряд із Гостями та робимо все, щоб наповнити наші спільні хвилини радістю та яскравими враженнями», ― розповідає Катерина Огуряєва, директорка з маркетингу «Сільпо».

У новому супермаркеті зібрано майже всі різновиди годинників, які вигадало людство протягом всієї своєї історії. Тут є пісочний, що автоматично перевертається, сонячний, Празький астрономічний годинник над тортами «Власної кондитерської», «м’який» годинник Сальвадора Далі та годинники, які показують час у зворотному напрямку. А за тим, що встановлено на фасаді «Сільпо», Гості завжди можуть звірити час за Луцьком та Марсом.

Цінувати час допомагатимуть і технологічні нововведення. Вперше в Луцьку встановлено каси самообслуговування ― 6 Самокас і 5 класичних кас працюватимуть для Гостей щодня з 8:00 до 23:00. Крім того, «Сільпо» Дивовижні годинники ― це перший магазин у регіоні з електронними цінниками, які значно прискорюють процес оновлення цін та роблять його більш надійним.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або