All Retail
Опубліковано

В Умані відкрився «Сільпо» в стилі Театру Кабукі

Теги:
Сільпо
експансія
Fozzy Group
Фото:
All Retail

В Умані на вул. Велика Фонтанна, 31А, відкрито дизайнерський «Сільпо».

У магазині відтворено антураж традиційного японського театру із притаманною йому експресією. Екзотичні костюми, складний грим, витончену мову поз, чарівну мелодекламацію, характер танцю та розкішні декорації театру Кабукі неможливо сплутати ні з чим іншим.

Новий «Сільпо» ― своєрідний культурний телепорт зі Східної Європи до Японії. Умань і Кабукі зародилися в одні й ті самі часи ― на початку XVII століття, мають однакову довгу історію та напрочуд несхожу естетику, за відмінностями якої так цікаво спостерігати.

На 1425 м2 торгового залу сховано 5 класичних п’єс Кабукі ― фрески, описи та відомі сцени. Знизу під кожною ― нотний стан мелодії та театральні маски, що відповідають настрою п’єси.

У дизайні уманського «Сільпо» використано впізнаванні елементи будівлі найдавнішого японського театру Канамарудза ― різьблені склепіння, ліхтарики та традиційний декор. А на сцені магазину на Гостей чекають добірні продукти, добре впізнавані зірки «Сільпо»: скарби Власного імпорту з-понад 80 країн світу, великий кошерний відділ, риба власного гарячого копчення та соління, піца та бутик із кавою власного обсмажування FEEL_trd. 

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або