All Retail
Опубліковано

Швидкі покупки та великий вибір готової їжі — компактний супермаркет VARUS відкрився в самому центрі Подолу

Швидко купити найнеобхідніші товари, придбати готові страви з собою, перекусити хот-догами, випити каву або фреш тепер можна прямо на виході зі станції метро «Контрактова площа».

Мережа супермаркетів VARUS відкрила магазин у форматі To Go на перетині основних потоків пішохідного трафіку на Подолі. Основна риса цього формату — швидкість та зручність.

Асортимент супермаркету закриває основні потреби клієнтів і при цьому не перевантажує їх складним вибором. Для пішохідного Подолу з великою кількістю офісних співробітників ключові опції — зробити швидкі покупки, купити готові страви, взяти хот-доги і напої з собою, а також перекусити та випити чай, каву або фреш прямо в магазині. Все це доступно в новому VARUS To Go на вул. Костянтинівській, 2А.

Велику увагу в цьому магазині приділено зонам кулінарії та випічки. Крім торгових полиць, у цьому VARUS обладнана кава-зона, де можна приємно посидіти зі стаканчиком кави або пообідати. Ще є салат-бар — зона з великим вибором упакованих fresh-салатів.

Хоча площа магазина всього 550 кв. м, у ньому розташовано 6 звичайних кас і 3 каси самообслуговування. Це забезпечує високу пропускну спроможність магазину, тому клієнти не будуть гаяти час у чергах.

Раніше VARUS відкрив супермаркети в форматі To Go в Дніпрі та Києві.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або