All Retail
Опубліковано

Підсумки Rau Awards 2021: усі ТРЦ Budhouse Group перемогли у своїх номінаціях

Теги:
Budhouse Group
новини ТРЦ
ТРЦ Fabrika
ТРЦ Nikolsky
ТРЦ FORUM LVIV
Фото:
construction-company-11290.business.site

10 вересня 2021 пройшла ювілейна V урочиста церемонія нагородження кращих компаній сфери роздрібної торгівлі, e-commerce і торговельної нерухомості України - RAU Awards. Організатором заходу виступила Асоціація рітейлерів України.

Об'єкти Budhouse Group були високо оцінені на національному конкурсі. ТРЦ Nikolsky переміг у номінації «Відкриття року в девелопменті ». ТРЦ Fabrika визнаний «Кращим великим ТРЦ поза міст-мільйонників» (GLA понад 40 000 кв. м), ТРЦ Forum Lviv був визнаний «Кращим середнім ТРЦ в містах-мільйонниках» (GLA від 20 000 кв. м до 39999 кв. м), ТРЦ Lubava визнаний «Кращим малим ТРЦ поза міст-мільйонників» (GLA від 10 000 до 19 999 кв. м).

 - Усі торговельні центри Budhouse Group отримали найвищі бали та перемогли у своїх номінаціях. Ми вдячні представникам ринку комерційної нерухомості за таку високу оцінку наших ТРЦ. 2021 рік, попри всі труднощі, став роком досягнень для компанії Budhouse Group. Наші чинні об'єкти перевищують показники прибутковості 2019 року, в наших торговельних центрах відкрилися нові успішні орендарі, ми продовжуємо брати активну участь в житті місцевих громад, в наших ТРЦ, вперше в Україні, відкрилися центри вакцинації населення та ін. Головним досягненням безумовно стало відкриття ТРЦ Nikolsky в Харкові, яке за показниками готовності орендарів є, напевно, самим успішним за всю історію українського ринку. Цієї осені ми плануємо представити ринку 2 оновлених концептів: торговельні центри в Одесі (Yessa) та Запоріжжі (Khortitsa mall). Упевнений, завдяки нашому досвіду і знанням, ці об'єкти також отримають високу оцінку ринку, — говорить Максим Гаврюшин, операційний директор Budhouse Group. 

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або