All Retail
Опубліковано

У Луцьку відкрився перший ресторан McDonald’s

Теги:
експансія
AR ексклюзив
Mcdonald’s
Фото:
All Retail

Інноваційний дизайн, велика літня тераса та 100 нових робочих місць.

У Луцьку відкрився перший ресторан McDonald’s за адресою: просп. Соборності, 43. Інвестиції у відкриття ресторану у Луцьку склали понад 1,5 млн доларів США. На сьогодні це найбільший одноповерховий ресторан з McDrive в Україні.

МакДональдз в Україні — лідер серед ресторанів швидкого обслуговування. Перший заклад відкрито 24 травня 1997 р. в Києві. Компанія налічує понад 100 ресторанів у 24 містах України. Компанія щорічно входить до переліку 100 найбільших платників податків в Україні, а також до переліку найкращих роботодавців.

Просторий заклад має площу 675 м² та розрахований прийняти 238 гостей у залі та 96 - на літній терасі, а інтер’єр оформлений у впізнаваному фірмовому стилі. Ресторан обладнаний сервісами McDrive та McDelivery (доставка запрацює з 14.09). Робити замовлення швидко та зручно дозволяють 6 двосторонніх терміналів самообслуговування – на великих екранах можна роздивитись страви та обрати ті, що до смаку, без метушні у черзі. Для зручності відвідувачів касова зона розділена на дві частини — для замовлення та видачі, а працівники сервісу можуть принести замовлення за столик. Також в залі працюють експерти з гостинності, задача яких створити комфортну атмосферу та потурбуватися про потреби клієнтів.

Щоразу відкриваючи ресторан у новому місті, компанія сприяє розвитку  місцевих громад, посилює налагодження співпраці з локальними постачальниками та інвестує у формування системи кругової роботи з відходами через пошук партнерів у регіоні.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або