All Retail
Опубліковано

Amazon випускає перші смарт-телевізори під своїм брендом

Теги:
Amazon
Фото:
Malls.com

Ціни на нові пристрої будуть варіюватися від 370 до 1100 доларів.

Amazon анонсувала перші телевізори під своїм брендом. У продаж на ринку США пристрої надійдуть з 4 жовтня 2021 року. Про старт продажів на інших ринках поки не повідомляється.

Найбільший e-commerce рітейлер світу. Оборот компанії склав 386 млрд. доларів в 2020 р

За даними прес-служби компанії, це дві лінійки: Amazon Fire TV Omni Series, ціни на пристрої починаються від 410 до 1100 доларів, і основна — Amazon Fire TV 4-Series за ціною від 370 до 520 доларів.

Перші смарт-телевізори Amazon будуть оснащені голосовими помічниками Alexa, а також отримають дозвіл 4K. У лінійці Omni Series будуть телевізори з діагоналлю від 43 до 75 дюймів, а в 4-й серії — від 43 до 55 дюймів з підтримкою HLG і HDR10. Топові моделі також будуть підтримувати Dolby Vision HDR і Dolby Digital Plus, підключати колонки Amazon Echo і веб-камери для викликів Zoom.

Amazon також готується випустити спеціальне програмне забезпечення, яке дозволить вам управляти своїм розумним будинком за допомогою телевізора. Додаткові функції і можливості, які покупці телевізорів отримають безкоштовно, будуть представлені до кінця 2021 року. Зокрема, користувачі через голосового помічника зможуть включати додаткові програми в новому вікні і отримувати рекомендації та інформацію, не використовуючи пульт або телефон.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або