All Retail
Опубліковано

Мережа Maxima визнана найулюбленішим роздрібним брендом Латвії

Згідно з останніми рейтингами Baltic Brand Forum, Maxima Latvija третій рік поспіль визнається найулюбленішим роздрібним брендом у країні, а також найкращим брендом за співвідношенням ціни та якості.

Компанія також увійшла до трійки найулюбленіших брендів у Латвії та була названа другим найулюбленішим брендом серед усіх брендів у країнах Балтії.

Гундега Лаугале, директор з маркетингу Maxima Latvija, сказала: "Maxima Latvija цього року відзначає своє 20-річчя. За цей час компанія зростала, розвивалася і постійно покращувалася, а потреби наших клієнтів та співробітників залишалися в центрі уваги".

Лаугале додала, що компанія продовжує свої зусилля з підвищення якості обслуговування клієнтів за рахунок впровадження концепції «Мій магазин», яка включає створення магазинів Maxima більш інтуїтивно зрозумілими, великими і зручними як для клієнтів, так і для співробітників.

Рітейлер також вживає заходів, щоб більше споживачів мали доступ до високоякісних товарів за нижчими цінами.

Компанія розширює партнерські відносини з місцевими виробниками, що також приносить користь латвійській економіці та населенню.

Згідно з опитуванням, проведеним у країнах Балтії Kantar Emor, на початку травня Maxima стала найпопулярнішим брендом у Латвії.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або