All Retail
Опубліковано

Чізмонгер — спеціаліст, який потрібен у кожному магазині, де є сир

Теги:
ARDIS GROUP

На вітринах українських магазинів представлена ​​величезна кількість сирів від різних виробників. Це як вітчизняна, так і зарубіжна продукція.

Але, на відміну від багатьох продуктових товарних груп, сири конкурують між собою не за якістю і смаку, а за ціною. Найчастіше покупець обирає саме той продукт, що продається по акції, зі знижкою.

Так відбувається тому, що в більшості торгових мереж не знають, як потрібно продавати дорогі види сирів. Продавцям недостатньо знань, щоб переконати клієнта їх купити за гідною ціною. Це призводить до високого відсотка списань, так як не всі вміють правильно зберігати дорогі сири. Вони швидко псуються. У результаті торгові компанії зазнають величезних збитків.

Збільшити кількість продажів, знизити списання внаслідок правильного зберігання і поводження з сирами різних категорій допоможе гарний продавець — чізмонгер. Він буде якісно консультувати людей по вибору видів сиру, допомагати їм відкривати для себе нові, більш цікаві (а значить, більш дорогі) сири. Це не тільки збільшить число продажів і суму середнього чека, а й підвищить рівень обслуговування клієнтів, що стане конкурентною перевагою вашої торгової мережі чи магазину.

В Україні отримати знання і навички професійного продажу сиру можливо тільки в Академії ProCheese.

З 19 по 21 жовтня пройде базовий модуль «Чізмонгер» для всіх, хто продає сир:

  • для працівників сирних відділів,
  • для менеджерів сирної категорії,
  • для керівників спеціалізованих магазинів.

Він стане початком професійного становлення чізмонгера, його введення у професію і занурення у світ сирів.

Програма базового модуля курсу «Чізмонгер» включає:

  • основні поняття про сир;
  • етапи виробництва сирів і на що вони впливають;
  • класифікацію сирів як основу формування сирного простору. Під час вивчення класифікації сирів учасники продегустують понад 20 їх видів;
  • інструментарій для роботи з сиром;
  • правила нарізки та упаковки сиру;
  • правила формування сирного плато — учасники створять власне сирне плато;
  • поняття і призначення органолептики;
  • правила поєднання продуктів;
  • основи комунікації з клієнтом;
  • роботу з вітриною.

Заняття базового модуля «Чізмонгер» проводить тренер ProCheese Academy — Оксана Чернова:

Оксана Чернова

  • дипломована сирна експертка з понад 10-річним досвідом роботи з сиром і професійною кулінарією;
  • гастромандрівниця і дослідниця сирної культури;
  • автор і натхненник ProCheese Community;
  • пройшла базовий курс французької кухні INSTITUTE PAUL BOCUSE у 2012 році та INSTITUTE ICIF — Italian culinary institute for Foreigners у 2013 році;
  • навчалася сирознавству, cheesecustomizing та упаковці у німецького виробника BERGADER і голландського UNIEKAAS у 2016 році;
  • пройшла інтенсивний курс навчання по афінажу сирів для сирних знавців у французькій академії THE ACADEMIE OPUS CASEUS у 2017 році;
  • сертифікований і ліцензований сирний експерт з афінажу сирів із правом викладання оригінального курсу «Сирознавець» завдяки проходженню фундаментального курсу французької Академії Mons у 2018 році.

Після проходження базового модуля «Чізмонгер» сирні продавці навчаться:

  • розбиратися у всіх категоріях сирів;
  • правильно їх зберігати, різати, упаковувати;
  • правильно оформляти і тримати в ідеальному порядку вітрину;
  • якісно консультувати клієнтів — від грамотної рекомендації по вибору виду сиру до формування індивідуального сирного плато на замовлення.

Отримані знання та навички буде підтверджувати сертифікат про проходження базового модуля «Чізмонгер» від ProCheese Академії, що має офіційну акредитацію від Mons Formation — французького центру професійного розвитку з афінажу і продажу молочних продуктів.

Хочете, щоб ваш сирний відділ почав працювати на повну силу?

Напишіть на e-mail: academy@procheese.com.ua або зверніться до менеджера Дар’ї Смірних у Viber, Telegram за телефоном: +38 (093) 514-11-07.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або