All Retail
Опубліковано

Walmart наростив виручку і прибуток в Мексиці

Теги:
Walmart

Walmart de Mexico, найбільший ритейлер в Мексиці, повідомив про чистий прибуток в розмірі 11 мільярдів песо (535 мільйонів доларів), а виручка зросла на 6,4% до 176 мільярдів песо.

«У моменти високої інфляції наша пропозиція низької ціни стає ще більш актуальним для наших клієнтів», — сказав генеральний директор Гільєрме Лоурейро в онлайн-трансляції, присвяченій результатам третього кварталу.

Він додав, що компанія, відома на місцевому рівні як Walmex, була готова до святкового сезону, незважаючи на складності в глобальній ланцюжку поставок, почасти тому, що близько 93% її товарів закуповуються на місцевому рівні.

"Ми працюємо з національними постачальниками і постачальниками логістичних послуг, щоб забезпечити пропускну здатність ... ми продовжимо відслідковувати затримки в портах та інші фактори в ланцюжку поставок", — сказав Лоурейро.

Витрати Walmex в третьому кварталі зросли на 5,5%, але все ще були нижчими, ніж зростання виручки, в той час як маржа прибутку рітейлера збільшилася до 8,8%, повідомила компанія.

У період з липня по вересень рітейлер відкрив 31 магазин, в основному в Мехіко, і склад Walmart Fulfillment Services в Мехіко для зовнішніх продавців, які продають через веб-сайт Walmex.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або