All Retail
Опубліковано

Україна та Туреччина сподіваються підписати угоду про вільну торгівлю в лютому 2022 року — Кулеба

Теги:
експорт
імпорт
Фото:
Zn.ua

Україна та Туреччина розглядають засідання Стратегічної ради між Україною та Туреччиною під співголовуванням обох президентів у лютому 2022 року як можливість підписати угоду про вільну торгівлю, повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

«Наступного року Україна та Туреччина святкуватимуть 30-річчя встановлення дипломатичних відносин між двома країнами. З цієї нагоди ми плануємо провести чергове засідання Стратегічної ради між Україною та Туреччиною під співголовуванням обох президентів. Наразі готується низка угод та документів до Стратегічної ради наступного року. Обидві сторони розглядають зустріч у лютому 2022 року як можливість нарешті підписати довгоочікувану турецько-українську угоду про вільну торгівлю після багатьох років переговорів», — написав Кулеба у статті для Atlantic Council, опублікованій у четвер.

За його словами, після набуття чинності ця угода про вільну торгівлю значно зміцнить і так міцні торговельні звʼязки між двома чорноморськими країнами і сприятиме встановленню нових ділових звʼязків.

"В умовах стабільного зростання двосторонньої торгівлі ми також плануємо найближчим часом провести спільну міжурядову торговельно-економічну комісію", — додав Кулеба.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або