All Retail
Опубліковано

COMFY відкриває у Києві магазини нового формату. Що таке «COMFY-Точка»?

COMFY, найбільший омніканальний рітейлер побутової техніки та електроніки в Україні, відкрив у Києві три магазини нового формату ”COMFY-Точка” – поруч зі станціями метро “Політехнічний інститут” та “Дарниця”, а також на Троєщині.

Унікальність нового формату магазинів полягає у тому, що на невеликій площі «COMFY-Точок» клієнтам доступні:

● широкий асортимент товарів у зручних магазинах по дорозі на роботу чи додому,

● можливість день у день забрати інтернет-замовлення або зробити покупку найбільш популярних товарів,

● повноцінний сервіс великого магазину COMFY — від професійної консультації продавця до можливості протестувати товар та навіть оформити кредит.

«Сучасний міський покупець змінив свій стиль покупок. Він цінує свій час, робить вибір онлайн та більше не готовий далеко їздити за покупками та інтернет-замовленнями. Тому ми не просто розширюємо мережу магазинів та подвоюємо їх кількість, а запускаємо „COMFY-Точки“ — новий міський формат мінімагазинів з повноцінним складом та асортиментом товарів, доступних для отримання день у день», — каже Ігор Хижняк, генеральний директор COMFY.

Міні-магазин та максі-склад

«COMFY-Точка» — це новий формат магазинів з широким асортиментом побутової техніки, електроніки та товарів для дому.

Середня торгова площа магазинів нового формату становить близько 50 кв. метрів. Але завдяки великому складу площею 100–150 кв. метрів покупцям у “COMFY-Точках” доступний майже повний асортимент великого магазину COMFY, включаючи велику побутову техніку.

 Завдяки цьому покупці інтернет-магазину Comfy.ua зможуть забирати свої замовлення день у день у зручних магазинах дорогою на роботу або додому. Також відкриття більшої кількості магазинів з великими складами вплине на швидкість адресної доставки замовлень.

Експертиза – у кожній “COMFY-точці”

Окрім широкого асортименту товарів, у кожній “COMFY-точці” покупець може отримати професійну консультацію експерта COMFY щодо обраного товару. Якщо товар не представлений на вітрині, експерт допоможе з вибором товару, винесе його зі складу та допоможе перевірити, оформить покупку.

А кредитні експерти від банків-партнерів допоможуть з оформленням кредиту на велику покупку.

Широкий асортимент для імпульсної покупки у торговому залі

 Унікальність нового формату також у широкому асортименті товарів у торговому залі. Тут представлені всі основні категорії товарів імпульсної покупки: електроніка та комп'ютерна периферія, дитячі іграшки, побутова хімія та товари для дому, товари регулярного споживання та витратні матеріали. Асортимент товарів на вітринах у різних “COMFY-Точках” відрізнятиметься виходячи з попиту з боку локальних покупців.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або