All Retail
Опубліковано

EVA beauty lab: лабораторія краси зʼявилася у Харкові

Теги:
EVA
Фото:
All Retail

5 листопада у ТРЦ "Французький бульвар" мережа EVA відкрила новий магазин формату beauty lab.

Магазин розташований за адресою вул. Академіка Павлова, 44 Б. Його торгова площа становить 273,1 м2, асортимент налічує близько 10 тисяч SKU. На відміну від традиційних EVA, у форматі EVA beauty lab відсутні товари для дому та побутова хімія, натомість розширено асортимент декоративної косметики, засобів для догляду за обличчям, тілом та волоссям, а також парфумів, біжутерії та аксесуарів.

За попереднім записом у мобільному додатку EVA, на сайті beauty.eva.ua чи безпосередньо в магазині EVA beauty lab покупці зможуть визначити тип шкіри обличчя або скористатися послугами візажиста. Ці сервіси є безкоштовними для власників карт лояльності «EVA МОЗАЇКА» і доступні за умови відсутності карантинних обмежень (перебування міста у червоній зоні). 

Тестування шкіри обличчя проводиться методом експрес-діагностики за допомогою німецького апарата PEN STATION PS100, який вимірює рівень жирності та зволоженості. Також за допомогою спеціальної камери консультант EVA обстежує стан пор. Під час проведення огляду дотримано відповідних санітарно-гігієнічних норм: фахівець працює в засобах індивідуального захисту та проводить діагностику на відстані витягнутої руки. За результатами процедури клієнт отримує рекомендації з догляду та підбору необхідних косметичних засобів, а також додаткову знижку на засоби для догляду за обличчям.

«Ми раді вітати харківських гостей у лабораторії краси EVA. Для нас важливо, щоб клієнти отримували позитивні враження та новий досвід під час відвідування наших магазинів. Тому в майбутньому в EVA beauty lab планується проведення тематичних заходів: днів бренда, презентацій нових колекцій косметики та майстер-класів, присвячених макіяжу. Запрошуємо всіх харків’ян відвідати наш магазин та з радістю чекатимемо на гостей із сім`ями. Адже в магазині облаштовано спеціальну ігрову зону, де малеча може розважитися, поки батьки приділяють час собі та своїй зовнішності», — прокоментувала Анна Гришина, директорка з маркетингу лінії магазинів EVA.

EVA beauty lab у ТРЦ «Французький бульвар» став першим закладом такого формату в Харкові та вже четвертим в Україні. Вперше концепцію було реалізовано в 2019 році у Дніпрі, в ТРЦ NEO PLAZA. Згодом лабораторії краси EVA було відкрито у Чернігові в ТРЦ Hollywood та у Києві в ТРЦ Retroville.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або