All Retail
Опубліковано

Фокстрот відкрив флагманський магазин у ТРЦ Respublika Park

Разом з офіційним запуском торговельно-розважального центру 12 листопада ритейлер електроніки та побутової техніки Фокстрот презентував 166-й за рахунком магазин з максимальним наповненням товару.

Загальна площа нового магазину складає 1843 кв. м, торгівельна – 1366 кв.м. За широтою асортименту він майже не поступається найбільшому магазину мережі, ще одному столичному «флагману» – магазину на пр-ті С.Бандери, 21.

На полицях представлені понад 4000 позицій від провідних виробників побутової та електронної техніки. Близько півсотні інших популярних позицій наявні в накопичувачах на майданчику або ж на складі. Продавець-консультант допоможе з вибором, оформленням та перевіркою придбаного товару.

Уперше в мережі тут облаштовані ексклюзивні бренд-зони нового покоління від групи компаній SEB (бренди Moulinex, Tefal тощо), з якою за багато років співпраці реалізовано чимало успішних проектів. Відповідно до інноваційних запитів Фокстрот розроблено унікальні рішення для демонстрації продукції.

Встановлено сучасне обладнання для товарів з асортименту мобільних та комп’ютерних аксесуарів. Презентовано лінійку з фірмовим мерчом, який нещодавно запустили у продаж. Облаштовано зручні робочі місця для персоналу з можливістю замовлення товару з інтернет-магазину foxtrot.ua. Таким чином, мережа демонструє динамічний розвиток роздробу та удосконалення омніканальної складової.

–  Фокстрот у ТРЦ Respublika Park – дійсно магазин нового покоління. Він є квінтесенцією вибору найбільш затребуваного клієнтом асортименту у всіх представлених у мережі товарних підгрупах. Відпрацьований протягом багатьох років досвід та плідна співпраця з партнерами дали можливість презентувати покупцям сучасний дизайн, ергономічні рішення та максимальне наповнення товару, – прокоментував подію Олексій Зозуля, виконавчий директор компанії. – Не менш важливим є експертна складова, адже команда магазину представлена сильними та досвідченими фахівцями. Переконані, кожен відвідувач зможе знайти тут усе, що потрібно зі світу техніки та електроніки, та отримати гідний сервіс і найприємніші емоції.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або