All Retail
Опубліковано

В Одесі запрацював новий дизайнерський «Сільпо»

В Одесі за адресою: вулиця Новощіпний Ряд, 2 відкрився новий дизайнерський супермаркет «Сільпо», присвячений творчості австрійського художника Густава Клімта.

Роботи загадкового генія надихнули команду «Сільпо» втілити їх в стилістиці нового супермаркету. Так «Поцілунок» та інші культові картини з’явилися на ілюстраціях в інтер’єрі магазин та наповнили його різними відтінками золотого.

Особливістю саме цього «Сільпо» стали картини, які оживають. На вітринах над відділом гастрономії із вишуканим асортиментом м’ясних та сирних виробів за допомогою AR можна оживити портрет коханої художника та австрійської моделі Емілії Фльоге, зібрати маки у вінок або побачити справжнісінького Смаковершника на картині Клімта. Потрібно лише засканувати QR-код, відкрити інстаграм-фільтр і навести смартфон на вітрину.

Одним з елементів декору стало дерево з картини «Дерево життя», на якому дозріли різні плоди і яке підкреслює різноманіття фруктів, представлених в магазині.

 У супермаркеті площею 1238 квадратних метрів представлений великий асортимент продуктів Власного імпорту, зокрема і з Австрії, а також великий вибір свіжої риби та м’яса.

Для комфортного та швидкого обслуговування Гостей працює 17 звичайних кас та 6 кас самообслуговування.

Новий «Сільпо» працює щоденно з 8:00 до 23:00 за адресою: м.Одеса, ТРЦ «Остров». 

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або