All Retail
Опубліковано

Не MERE, а «ПЮРЕ»: ще один рітейлер відкриє свій магазин на місці мережі, що пішла з України

Мережа MERE з України пішла, а її торговельні майданчики, де рітейлер встиг трохи попрацювати, беруть "в обіг" інші торгові оператори.

Після того, як ми писали про відкриття магазину «Дивоцін» на місці колишнього обʼєкту MERE у Павлограді, зʼясувалося, що ще один відомий рітейлер вирішив вчинити схожим чином.

Свій магазин у Нікополі Дніпропетровської області замість MERE наприкінці поточного місяця збирається відкрити південноукраїнський рітейлер «ПЮРЕ».

Що ми знаємо про мережу «ПЮРЕ»?

  • проєкт «ПЮРЕ» належить власникам іншого вихідця з Півдня – компанії «Таврія В»
  • перший торговий обʼєкт «ПЮРЕ» стартував у Миколаєві на початку жовтня поточного року.
  • подібно до того ж MERE або «Дивоціна», концепт «ПЮРЕ» також передбачає розвиток магазинів у форматі жорсткого дискаунтера.

Оскільки супермаркети «Таврія В» донедавна відкривалися виключно у південному регіоні країни (а також у місті Хмельницькому), то запуск «ПЮРЕ» у Нікополі (Дніпропетровська обл.) ознаменує для компанії вихід у нову область.

Перший магазин у новому регіоні (на місці обʼєкту MERE) у компанії вирішили відкритий через те, що це було вже готове приміщення, яке не потребує великих капіталовкладень в облаштування, ремонт та комунікації.

За словами Дениса Поповиченко, заступника генерального директора з операційних питань та розвитку компанії «Таврія В», логістичне забезпечення пілотного магазину в Дніпропетровській області здійснюватиметься на 80-90% внаслідок прямих постачань від постачальників, решта 10-20% — це логістика самої компанії. із власного розподільчого центру.

Більш того, ще перед відкриттям «ПЮРЕ» в Нікополі компанія запустить ще один свій дискаунтер. Черговий обʼєкт «ПЮРЕ» запрацює вже 10 грудня Білгород-Дністровському, по вулиці Тимчишина, 8. До речі, цей магазин відкриють на території торгового центру «Таврія В».

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або