All Retail
Опубліковано

ЕКО Маркет спростував повідомлення ЗМІ про можливу купівлю мережі компанією Fozzy Group

Сьогодні в українських ЗМІ з'явилася інформація про зацікавленість Fozzy Group у придбанні мережі ЕКО Маркет.

Зокрема, про це повідомило видання Новое Время Бизнес.

В статті наголошується, що переговори про придбання мережі вели власники Fozzy Group та ЕКО Маркет, але рішення про купівлю ще не прийнято.

Втім, на сторінці ЕКО маркет спростували цю інформацію, наголосивши, що вона є недостовірною.

"Керівництвом ТОВ «ЕКО» прийнято рішення офіційно оголосити про спростування недостовірної інформації, яка розповсюджується останнім часом на сторінках Інтернет видань.

На сьогоднішній день мережа «ЕКО маркет» налічує 137 супермаркетів та представлена у 15 областях України. Характерною рисою супермаркетів «ЕКО маркет» є широкий асортимент товарів, постійна наявність свіжих та якісних продуктів за найнижчими цінами на ринку.

До того ж, за останній час у мережі відкрито 4 нових та частково реконструйовано понад 10 існуючих супермаркетів, проведено повномасштабну реконструкцію магазину «ЕКО маркет» у Борисполі. Зазначені факти вказують на позитивний та стабільний розвиток мережі ТОВ «ЕКО». У зв’язку з чим будь-які підстави стверджувати про закриття мережі «ЕКО маркет» відсутні.

Враховуючи зазначене, офіційно заявляємо про те, що «ЕКО маркет» не планує йти з ринку українського рітейлу, продовжує працювати, виконувати обов’язки та розвиватися" - зазначено в офіційній заяві компанії.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або