Як навчитися розбиратися в сирах?
Пресслужба Ardis Group повідомляє про запуск другого потоку базового модуля “Сирний сомельє”. Навчання відбудеться 5-6 лютого, 2 повних дні, дегустація більш ніж 30 сирів.
Для кого:
- для офіціантів, які прагнуть розвитку у нову та перспективну професію — сирного сомельє;
- для шефів та винних сомельє, які прагнуть відкрити новий спектр знань про сир та привнести нове у щоденну практику;
- сироварів, що прагнуть ще більше зануритися у світ різноманітних сирів;
- для чизмонгерів (сирних продавців) та людей, які працюють з сирами та прагнути вийти на якісно новий рівень розуміння продукту та поєднань.
Що будете вивчати:
- Від молока до сиру: як сировина впливає на смак кінцевого продукту
- Класифікація сирів, колеса смаку;
- Дегустування та органолептичний аналіз всіх категорій сирів;
- Принципи поєднання різних категорій сирів з алкоголем та іншими продуктами;
- Презентація продукту, створення сирних плато та сторітелінг тощо.
Навчання проводить Оксана Чернова — дипломована сирна експертка, Super Gold суддя на міжнародному конкурсі World Cheese Awards, одна із засновниць фестивалю ProCheese Awards, гастромандрівниця та дослідниця сирної культури.
Як зрозуміти, який саме напрямок більше підходить вам або вашим співробітникам? Напишіть на e-mail: academy@procheese.com.ua або зверніться до менеджера Дар’ї Смірних у Viber, Telegram за телефоном: +38 (093) 514-11-07.
Або ж залишайте заявку за посиланням. Скажіть світу CHEESE!