All Retail
Опубліковано

За рік магазин ІКЕА у Києві продав 2,7 млн одиниць товарів

Теги:
IKEA
Фото:
censor.net.ua

За перший рік роботи у магазині міського формату IKEA у Києві зафіксували 621 570 оброблених чеків.

Найбільша у світі мережа меблевих гіпермаркетів. Представлена більш ніж 400 магазинами у 53 країнах.

«У перший рік роботи магазин міського формату IKEA у Києві продемонстрував підвищений інтерес українців до наших товарів та рішень для дому. Відкриття фізичного магазину у 2021 році стало додатковим простором для наших покупців, де вони можуть вигадувати та облаштовувати комфорт у своїх будинках. Про це свідчать і цифри, адже за перший рік роботи ми продали 2 711 275 одиниць товарів та зафіксували 621 570 оброблених чеків у магазині міського формату IKEA у Києві», — розповіли RAU у компанії.

«Ми раді підтримати наших клієнтів у їхніх творчих задумах щодо облаштування будинку та плануємо продовжувати надавати товари, які поєднують чудовий дизайн, форму, функціональність та доступну ціну для ще більшої кількості українців по всій країні у новому році», — додали в компанії IKEA в Україні .

Нагадаємо, свою діяльність в Україні IKEA розпочала 14 травня 2020 року із запуску онлайн-магазину, а вже 1 лютого 2021 року відкрила двері своєї першої фізичної торгової точки у Києві. Онлайн-платформа за перший рік діяльності опрацювала понад 148 000 замовлень.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або