All Retail
Опубликовано

5 мільйонів медичних масок з’явиться в мережі «Епіцентр»

Протягом тижня «Епіцентр» отримає велику партію засобів індивідуального захисту та дезінфекції. Доступність цих товарів у роздробі допоможе протидії коронавірусу COVID-19.

Вже на цьому тижні до магазинів мережі «Епіцентр» додатково надійде 5 мільйонів медичних масок, 500 тисяч респіраторів третього ступеню захисту, 510 тисяч літрів антисептиків, 100 тисяч захисних медичних костюмів та захисних окулярів та 20 тисяч медичних комбінезонів для біозахисту.

Зараз на ринку гостро відчувається нестача цих товарів – на більшість з них у виробників створені черги та листи очікування. Попри це, «Епіцентру» вдалося домовитися з постачальниками про швидку та оперативну поставку до роздрібної мережі.

«Основними пріоритетами для всіх є безпека та захист. Тому вкрай важливо забезпечити вільний доступ неселення до  цієї життєво необхідної продукції і, таким чином, запобігти паніці», - наголошує заступник генерального директора, директор з роздрібної торгівлі ТОВ «Епіцентр К» Володимир Гончаров.

«Епіцентр» - це аптека для вашого дому, що дбає про здоров’я українців, пропонуючи за будь-яких обставин найнеобхідніше. Тому під час карантину магазини мережі працюють з певними обмеженнями.

Покупці мають доступ до засобів захисту та дезінфекції, медичних приладів, засобів кварцювання та знезараження повітря, товарів особистої гігієни, побутової хімії, базових продуктів (борошна, олії, макаронних виробів, фруктів, води, напоїв), дитячого харчування та товарів для дітей.

Більшість відділів з товарами не першої необхідності зачинені.

Повний асортимент мережі можна замовити лише онлайн з доставкою додому, мінімізуючи контакт товару з людьми, або самовивозом – у центрах видачі онлайн-замовлень магазинів "Епіцентр".

Через социальные сети

или

Через социальные сети

или