All Retail
Опубліковано

Аналіз та прогнози розвитку ринку магазинів біля дому та мінімаркетів в Україні

All Retail підготував своє чергове дослідження- "Аналіз ринку магазинів біля дому, магазинів типу convenience та мінімаркетів в Україні, 2019 р. Прогнози розвитку ринку в 2020-2021 рр."

Звіт містить глибинний аналіз стану справ на ринку магазинів біля дому та мінімаркетів України - при цьому ми проаналізували більше 100 операторів, що працюють в цьому форматі. У дослідженні визначено суть понять "магазин біля дому", "магазин convenience" і "мінімаркет", показано етапи еволюції об'єктів цього формату в Західній, Центрально-Східній Європі та Україні, проаналізовано причини повільного їх розвитку в нашій країні, наведено основні критерії для створення таких торгових мереж, проведено порівняльний аналіз розвитку магазинів біля дому в Україні та Польщі, зроблені прогнози на найближчі кілька років. Особливо ретельна увага приділена секретам успішного розвитку в Україні мереж магазинів «Фора», "КОЛО", "Рукавичка", "Наш Край "Сім23" та ін.

У дослідженні використано понад 40 таблиць і діаграм.

Докладніше про цьому дослідженні Ви можете прочитати тут

Вартість дослідження - 7000 грн.

Для того, щоб замовити дане дослідження, Ви можете зателефонувати нам за телефонами: (050) 378 78 61, (067) 370 68 42 , або написати відповідний запит на e-mail: office@allretail.com.ua

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або