All Retail
Опубліковано

LPP Group відкриє в Мінську свої флагманські магазини Reserved і Mohito

Фото:
https://retailers.ua

Польський fashion-рітейлер LPP Group приходить в Мінськ. У ТРЦ Palazzo відкриються флагманські магазини Reserved і Mohito. Перших покупців, як очікується, приймуть восени – повідомляє belretail.by

Європейська фешн-компанія самостійно розвивати в Білорусі мережі магазинів своїх брендів. До осені минулого року магазини бренду працювали в столиці по франшизі.

LPP вирішила відкрити власні магазини і відкликала всі франшизи. У компанії повідомляють, що пряме управління гарантує дотримання єдиних стандартів мережі. Покупці отримають широкий вибір колекцій, доступ до різних новинок і своєчасні поставки.

Reserved займе більше 2500 кв. м, і буде двоповерховим. Під бренд Mohito виділено площу понад 600 кв. м на другому поверсі.

Магазини Reserved і Mohito відкриються в нових форматах і стануть флагманськими з просторими торговими залами, поліпшеною експозицією і повним асортиментом товару, включаючи чоловічі, жіночі та дитячі колекції, відзначають в компанії LPP. Ціни на модні речі будуть відповідними до тих, що діють у Польщі.

Перший рік бренди LPP Group будуть представлені тільки в ТРЦ Palazzo. Вибір об'єкта пояснюють розташуванням, плануванням, концепцією комплексу і повним взаєморозумінням з девелопером.

У ТРЦ Palazzo зазначають, що переговори з LPP проходили легко. Незважаючи на поточну ситуацію в світі, адміністрація ТРЦ продовжує розвивати пул орендарів і планує нові прем'єри.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або