All Retail
Опубліковано

Rozetka відкрила новий магазин-точку видачі товарів у Києві

Фото:
delo.ua

Найбільший гравець українського e-commerce Rozetka продовжує розвиток офлайн-роздрібу.

Як повідомляється на сайті компанії, 28 квітня Rozetka відкрила свою нову точку видачі в Києві за адресою: проспект Перемоги, 136, близько м. Житомирська.

Точка видачі працюватиме щоденно з 10 до 21, а в неділю — до 18.

Отримання замовлень в точці видачі, як і в інших об'єктах офлайн-мережі Rozetka, відбувається з допомогою чек-інів і електронної черги. У залі також є алкогольний відділ з вітринами і примірювальна. Крім того, є сервісний відділ. Діє оплата картою і готівкою.

При цьому, як і в інших точках видачі, тут дотримані всі вимоги та заходи безпеки: менеджери працюють в захисних масках і рукавичках, в зоні видачі доступні санитайзеры-антисептики, а на підлозі позначені обмежувальні кола для дотримання безпечної відстані.

Зазначимо, що з відкриттям у Києві ще одного об'єкта офлайн-мережа Rozetka зросла до 19 магазинів і точок видачі в Україні. Так, торгові об'єкти компанії працюють в Києві (10 магазинів), Одесі (3), на Дніпрі (1), Чернігові (1), Житомирі (1), а також в Броварах (1,) Білій Церкві (1) та Ірпені (1) Київської області. Крім власних магазинів та пунктів видачі, Rozetka спільно з поштовим оператором Justin розвиває мережу міні-відділень, де можна отримати замовлений в інтернет-супермаркеті товар, а також отримати ряд додаткових послуг. Свій перший офлайн-супермаркет Rozetka відкрила в 2017 році.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або