All Retail
Опубліковано

Аналіз розвитку дрогері-ринку України в 2019 р. Прогнози на майбутнє

Теги:
дрогері
Фото:
https://commercialproperty.ua

All Retail радий представити свій новий аналітичний звіт- "Ринок дрогері-ритейлу України: Основні тренди 2019 р. Прогнози розвитку на 2020-2021 рр.".

В звіті "Ринок дрогері-рітейлу України: Основні тренди 2019 р. Прогнози розвитку на 2020-2021 рр." основний акцент був зроблений на підведенні підсумків розвитку сектора торгівлі товарами побутової хімії та особистої гігієни України в 2019 р., а також визначення можливих шляхів його еволюції на найближче майбутнє. В дослідженні детально висвітлена картина сучасного етапу розвитку дрогері-мереж України, проаналізовано основні тенденції і закономірності, систематизовано дані за фізичними показниками найбільших рітейлерів країни.

В ході дослідження ми проаналізували більшість сучасних мереж сектора торгівлі товарами побутової хімії та особистої гігієни (дрогері) України, систематизувавши їх фізичні показники (загальна кількість торгових точок, кількість відкритих магазинів за рік, сумарну торгову площу, кількість областей покриття та ін). Крім того, ми намагалися відстежити і виділити основні тенденції розвитку українського ринку дрогері-роздробу в 2019 році, а також визначити вектори фізичного розвитку ринку в цьому сегменті і його основних операторів на 2020-2021 рр.

Окрема частина звіту містить інформацію про рівень насиченості ринку дрогері-рітейлу України та його порівняння з аналогічним ринком Польщі.

Докладніше про цьому дослідженні Ви можете прочитати тут

Вартість дослідження - 6000 грн.

Для того, щоб замовити дане дослідження, Ви можете зателефонувати нам за телефонами: (050) 378 78 61, (067) 370 68 42, або повідомити по e-mail: office@allretail.com.ua

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або