All Retail
Опубліковано

IKEA прагне в Америку

Теги:
IKEA
коронавірус
США
Фото:
delo.ua

Компанія Ingka Centres, власник торгових центрів і частини Ikea Group, планує вийти на американський ринок. Компанія веде переговори про реконструкцію об'єктів нерухомості в центральних районах великих американських міст – інформує RetailDetail.

В даний час компанії Ingka належить 45 торгових центрів в Європі і Азії, і у неї є конкретні плани по завоюванню США, зазначає видання. Генеральний директор Ingka Centres Джерард Гренер розповів агентству Reuters, що в даний час ведуться різні переговори з питань міської нерухомості, зокрема, в Нью-Йорку, Лос-Анджелесі, Сан-Франциско і Чикаго.

У шведській компанії вважають, що коронавірус, незважаючи на свою руйнівність, несе і плюси, тому Ingka Centres і почала активні пошуки приміщень для своїх торгових просторів в Америці. Компанія вже веде переговори про покупку і реконструкції об'єктів нерухомості, таких як колишні поштові відділення, універмаги та існуючі торгові центри.

Відзначається, що Ingka Centres хоче будувати багатофункціональні торгові центри в Сполучених Штатах і позиціонувати їх як «місця зустрічей» з великим спектром послуг і зручностей.

На думку пана Гренера, крім роздрібної торгівлі, такі простори можуть включати об'єкти охорони здоров'я та освіти, також там можуть проходити різні фестивалі та інші заходи.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або