All Retail
Опубліковано

Барселона виходить з карантину: бари, кафе та кінотеатри відкриті для відвідувачів

Теги:
COVID-19
карантин
Фото:
malls.com

Каталонія дозволила жителям відвідувати бари та ресторани, але продовжила комендантську годину.

Влада Каталонії вирішила послабити карантинні заходи, накладені на бізнес та громадян під час другої хвилі вірусу. З 23 листопада в провінціях Барселона, Таррагона, Херона та Лейда відкрилися кафе, бари та ресторани, а також знову відкриті кінотеатри та фітнес-клуби.

Згідно з новим розпорядженням уряду Каталонії, комендантський час, який раніше вводився з 22:00 до 6:00, буде продовжений на найближчі тижні і торкнеться підприємств громадського харчування, розваг та сфери послуг.

Одночасно обмеження, які не дозволяють збиратись групами більше шести людей, будуть скасовані 21 грудня, напередодні святкування Нового року та Різдва. Він збільшиться до десяти осіб від поточного ліміту. Як і очікувалось, комендантська година під час свят також може бути посилена.

Reuters нагадує, що Каталонія є одним з регіонів з найсуворішими обмеженнями: у жовтні всі провінції, включаючи Барселону, закрили об'єкти громадського харчування, що викликало масові протести представників бізнесу.

Згідно з новими правилами, бари та ресторани зможуть відкривати свої тераси. Столи знаходяться на відстані не більше 2 метрів і вміщують не більше чотирьох людей. Винятки можуть бути зроблені для членів однієї родини. Стаціонарні кафе можуть бути заповнені лише на 30%. Театри, кінотеатри та концертні зали відновлять свою роботу за умови, що вони заповнені на 50%, фітнес-клуби - не більше 30%.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або