All Retail
Опубліковано

Оборот онлайн-магазину Brocard.ua в жовтні досяг 100 млн грн

Теги:
Brocard
Фото:
RAU

Товарообіг інтернет-магазину Brocard.ua, запуск якого відбувся 8 січня 2020 року, перевищив показник в 100 млн грн в жовтні, повідомив співзасновник компанії ТОВ "Брокард-Україна", найбільшого оператора парфюмерно-косметичного ринку України, Юрій Гаткін.

Мережа магазинів парфумерії та косметики. Управляє 97 магазинами в 26 містах України під брендами Brocard, Brocard Niche Bar, Kiehlʼs, М.А.С.

"8 січня ми запустили інтернет-магазин Brocard.ua і вже в жовтні досягли обороту в 100 млн грн", — повідомив він в ході RAU Summit 2020 у середу.

Як уточнили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі компанії, в листопаді було 4,5 млн відвідувань сайту.

Гаткін додав, що темпи розвитку напрямку e-commerce набрав швидкі обороти, в його роботі задіяний штат з 168 осіб, а "склад працює цілодобово".

За словами співзасновника компанії, в даний час онлайн-магазин Brocard.ua посів друге місце за показниками після онлайн-магазину косметики Makeup.

При цьому він підкреслив, що компанії працюють в різних цінових сегментах, тому не зовсім є конкурентами.

"У нас друге місце після Makeup, і рух буде продовжуватися (...) У нас середній чек — 1300-1500 грн, це, я впевнений, в три рази більше ніж у наших найближчих конкурентів", — сказав він.

У той же час Гаткін не виключив, що стосовно фізичногороздробу можуть бути прийняті рішення про скорочення до 20% мережі, в разі якщо не будуть досягнуті домовленості про умови з орендодавцями.

"До березня у нас закінчується оренда в 18 магазинах, і якщо не будуть досягнуті домовленості з орендарями, то вийдемо з них. Зекономлені кошти ми легко можемо компенсувати за рахунок e-commerce", — зазначив він.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або