All Retail
Опубліковано

Zakaz.ua та Ашан запустили послугу Ашан Drive у Києві

Теги:
Auchan
Zakaz.ua
сервіс доставки
Фото:
All Retail

З 23 грудня стала доступна послуга Ашан Drive, яка значно спрощує закупки улюблених продуктів та дозволяє економити час.

Замовити необхідні товари та забрати їх, не виходячи з автомобіля, можна буде на паркувальному майданчику Ашан за адресою вул. Берковецька, 6 (біля магазину Decathlon).

Щоб скористатися послугою, потрібно оформити замовлення через сайт auchan.zakaz.ua, зазначивши у способі доставки «Самовивіз Ашан Drive», та обрати час, коли зручно приїхати до магазину. Усі продукти збиратимуть професійні комплектувальники за годину до обраного клієнтом часового вікна. Про готовність замовлення можна буде дізнатися з повідомлень, які прийдуть на електронну пошту та телефон.

Під’їхавши до зони Drive на парковці, замовник зв’язується з комплектувальником та повідомляє номер замовлення. Протягом усього декількох хвилин продукти будуть завантажені в автомобіль. Розплатитись за продукти можна карткою або готівкою на місці. Послуга самовивозу є безкоштовною.

«Напередодні свят хочеться витрачати якомога менше часу на такі рутинні справи, як вибір та покупка продуктів. Тож ми раді повідомити про початок роботи першої точки видачі Ашан Drive в ТРЦ Lavina Mall на Біличах. У 2021 році плануємо підключити й інші супермаркети мережі», – коментує Андрій Курський, CEO сервісу доставки продуктів Zakaz.ua.

«Ми співпрацюємо з Zakaz.ua з 2016 року і за цей час успішно запровадили сервіс доставки у 6 містах та 14 магазинах Ашан. Запуск драйву – це ще один крок мережі Ашан назустріч клієнтам. Ми вдосконалюємось та створюємо зручні та комфортні сервіси. Сьогодні, як ніколи, важливо робити це з надійними партнерами. Тож ми раді, що відкрили перший Ашан Drive в Україні разом із колегами із Zakaz.ua», відзначає Анастасія Архипенко, керівник digital-проектів Ашан Рітейл Україна.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або