All Retail
Опубліковано

Вперше після пандемії Apple відкриє всі магазини Apple Store в США

Теги:
Apple

Пройшов майже рік з тих пір, як Apple була змушена відкрити свої роздрібні магазини 13 березня 2020 року.

І тепер ми знаємо, що всі 270 магазинів Apple в США знову відкриті і працюють в тому чи іншому режимі — деякі заповнені, як і до пандемії, в той час як інші відкриті тільки для онлайн-замовлення.

Цей крок, звичайно, не має прямого звʼязку з частотою випадків COVID-19 в США. Apple в багатьох випадках дотримувалася місцевих правил в галузі охорони здоровʼя, а в деяких випадках активно закривала свої роздрібні магазини. Але це показує, що Apple впевнена у вжиті заходів безпеки.

17 березня 2020 року компанія оголосила, що всі магазини Apple Store за межами Китаю будуть закриті на невизначений термін через сплеск зараження COVID-19. Наступні місяці можна охарактеризувати як складну серію відкриттів і закриття магазинів, оскільки Apple дотримувалася місцевих і національних правил охорони здоровʼя та приділяла пріоритетну увагу безпеці своїх співробітників.

У деяких випадках магазини відкривалися з безліччю обмежень, а потім закривалися знову. В інших випадках торгові точки були закриті на тривалі періоди часу.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або