All Retail
Опубліковано

«Сільпо» Солов’їною: курси української для працівників мережі й не тільки

Теги:
Сільпо
Фото:
All Retail

Відсьогодні в мережі «Сільпо» стартує онлайновий курс української мови для працівників супермаркетів — «Солов’їною».

Граємося з іменниками й радіємо з прикметниками, щоб підтримати перехід на державну мову як основну мову спілкування в рітейлі.

«Сільпо» Солов’їною — це відеоуроки й домашні завдання. Вони допомагають засвоїти тематичну лексику, опанувати правильну вимову слів, а також тренують дикцію. Щебечемо солов’їною ми разом з Андрієм Шимановським, актором-викладачем техніки мови.

Навчання відбувається у форматі лагідного марафону: протягом 42 днів працівники мережі щодня отримуватимуть відео або завдання у внутрішніх каналах комунікації. Це все для того, щоб знання краще засвоїлися, а в усіх нас було маленьке нагадування говорити українською щодня. Адже мову можна дійсно опанувати, тільки якщо регулярно використовувати її в житті.

Відео також публікуватимуть на YouTube-каналі «Сільпо», а отже, кожен охочий зможе приєднатися до навчання. По закінченню марафону ми викладемо в публічний доступ методичний матеріал, з яким будь-хто зможе навчатися як самостійно, так і в команді.

У планах «Сільпо» продовжувати програму навчання українській мові в онлайні і в офлайні. Ба більше, вивчення солов’їної стане офіційною частиною індивідуального плану розвитку працівників супермаркетів «Сільпо».

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або