All Retail
Опубліковано

Екс-співвласник мережі МегаМаркет запускає новий проект — гіпермаркети Ultramarket

Олег Вишняков проведе ребрендинг двох обʼєктів МегаМаркет в Ultramarket і відкриє ще два нових магазини до кінця року.

Бізнесмен Олег Вишняков проведе ребрендинг двох гіпермаркетів Мегамаркет в Ultramarket і відкриє ще два нових магазини до кінця року. Він створює продовольчу мережу без колишнього партнера Віктора Юшковського, з яким вони розділили бізнес

Автомобілісти, які проїжджають по проспекту Перемоги в Києві, можуть побачити рекламу нової продовольчої мережі Ultramarket. Мережу розвиває підприємець Олег Вишняков, який разом з уже колишнім партнером Віктором Юшковським зміг побудувати велику групу АДС, що керує продовольчою мережею гіпермаркетів Мегамаркет, ТРЦ Термінал (в Броварах), Ультрамарин, аутлет-центром Мануфактура, мережею кінотеатрів Батерфляй та іншими активами.

У 2017 році партнери вирішили розділити бізнес, і зараз Вишняков створює свою мережу гіпермаркетів Ultramarket. Для магазинів такого формату ще є місце на ринку, впевнені експерти.

Віктор Юшковський і Олег Вишняков вирішили розійтися в 2017 році, розділивши свої активи. Частина бізнесів загальної групи АДС — ТРЦ Термінал в Броварах і аутлет-центр Мануфактура дісталися Юшковському. Вишняков же став одноосібним власником столичного ТРЦ Cosmopolite (колишній Більшовик) і готеля з аналогічною назвою, офісного центру на вулиці Сурикова, 3а (недалеко від Південного вокзалу), в якому працює Мегамаркет, ТРЦ Ультрамарин і будівлі біля станції метро Почайна (де раніше знаходився Мегамаркет, бізнесмен закрив цей магазин).

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або