All Retail
Опубліковано

Рітейлер Eldorado почав співпрацю з Укрпоштою

Українська мережа магазинів побутової техніки та електроніки Eldorado почала співпрацювати з третім поштовим оператором — Укрпошта.

Як повідомили RAU в компанії, з 15 липня по 31 серпня для замовлень з сайту eldorado.ua можна оформити доставку Укрпошта в найближче відділення за спеціальною ціною — всього за 1 грн.

Акційна доставка поширюється на всі передплачені товари фактичною вагою до 30 кг і з найдовшою будь-якою стороною до 70 см, тобто на такі товари як смартфони, планшети і аксесуари до них, фени, плойки, блендери, міксери, посуд, сковорідки, мишки і клавіатури та інше. Клієнти можуть вибрати цього оператора при оформленні послуги доставки.

«Для Eldorado важливо надати клієнтові більший вибір надійної техніки і забезпечити максимально комфортні для клієнта умови доставки. Співпраця з Укрпошта дає нам можливість розширити географію поставок, в тому числі, доставляти і в малі населені пункти. Ми прагнемо надати нашим клієнтам максимальний вибір зручних варіантів доставки, щоб процес покупки товарів в нашому магазині був простим і приємним», — коментує директор з логістики Eldorado Тетяна Нігматулліна.

Всі відправлення доставляються послугою «Укрпошта Експрес» в найкоротші терміни: до двох днів в межах обласного центру і між обласними центрами і від трьох днів в межах України.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або