All Retail
Опубліковано

"Укрпошта" планує за 2 роки збудувати до 4 сортувальних центрів

Теги:
укрпошта
Фото:
БізнесЦензор

Ігор Смілянський, якого в кінці червня спостережна рада знову обрала генеральним директором "Укрпошти" до липня 2023 року, розраховує за два роки побудувати два-чотири сортувальні центри.

«Кінцева мета — сім автоматизованих сортувальних центрів (на правому і лівому берегах Києва, у Львові, Хмельницькому, Одесі, Харкові, Дніпрі) і 62 депо (Чернівці, Тернопіль і т.д.). Таким чином. ми будемо повністю покривати всю країну. Це в рази збільшить нашу ефективність і якість роботи (...). Реалістичні плани на цей термін (два роки — ІФ) — два-чотири сортувальні центри. Після Києва буде Львів. Далі піде швидше», — сказав він в інтервʼю агентству транспортних новин ЦТС.

При цьому Смілянський зазначив, що найближчим часом сподівається закрити перший тендер по будівництву сортувального центру на лівому березі Києва.

"Ми залучаємо кредит на покупку техніки. Будівлю будує підрядник за принципом built to suit, тобто на наше замовлення з можливістю викупу. При цьому обслуговування будівлі входить вже в ціну. Тому у нас дуже простий план: ми заїжджаємо, працюємо і дивимося: якщо два-три роки будівля відчуває чудово себе — можемо викупити. Якщо ні — можемо продовжувати орендувати ", — сказав він.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або