All Retail
Опубліковано

Кінець ери гіпермаркетів? Реалії великоформатних магазинів в Україні та інших країнах — читайте в липневому журналі All Retail

Теги:
AR ексклюзив
журнал All Retail
Фото:
https://shoppingpl.com/

Рітейл, як і багато інших бізнес-підрозділів схильний до змін. Сьогодні в тренді одне, завтра — вже інше.

Як зараз почуваються в Україні великоформатні магазини і які подальші перспективи гіпермаркетів — читайте в ТОП-темі поточного номера журналу.

Про те, як сьогодні поживає мережу гіпермаркетів «Ашан» в нашій країні, про успіхи та нововведення торгового оператора, в рубриці «Інтервʼю» розповів Сергій Федоровичев, директор-коуч з продажу компанії «Ашан Рітейл Україна».

Імʼя цього рітейлера вже встигло неодноразово прогриміти в українських ЗМІ, а пристрасті навколо нього продовжують кипіти. Мова йде про російську мережі дискаунтерів MERE, чи зуміє торговий оператор «двічі увійти в одну річку» ? Наші доводи та експертна думка Дениса Піддубського з приводу цього викладені в рубриці «Експансія».

У липні цього року в мережі «Мя'сомаркет» відбулося знакове відкриття — 100-й магазин. Ми побували на події — як це було і що говорять в компанії про подальший розвиток мережі — читайте в розділі «Тренди роздробу».

У рубриці «Наше опитування» представники роздробу розповіли нам про своє ставлення до аудіомаркетінгу в магазинах.

Ще більше рубрик з ексклюзивними матеріалами ви знайдете за обкладинкою журналу All Retail.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або