All Retail
Опубліковано

Журнал All Retail задав представникам сфери рітейлу питання про їхнє ставлення до співробітників як до амбассадорів бренду

Теги:
Comfy
Eldorado
EVA
Zakaz.ua
Фокстрот
AR ексклюзив
Фото:
https://unsplash.com/

- Сьогодні користувачі соціальних мереж активно діляться в своїх акаунтах не тільки особистим, а й корпоративним життям.

З публікацій співробітників в соціальних медіа можна дізнатися багато інформації, подій і новин про успіхи компанії чи бренду.

Як Ви вважаєте, чи зобовʼязаний працівник компанії бути її амбасадором, і як Ви ставитеся до таких дій Ваших колег?

Інна Печериця, HRD лінії магазинів EVA:

«Звичайно ж, працівник не зобовʼязаний бути амбасадором. До цього не можна примушувати, але можна і потрібно створити умови: зробити так, щоб люди самі хотіли ділитися позитивними враженнями, відчували свою причетність до досягнень компанії та пишалися ними. Роботодавець і працівник повинні розділяти цінності один одного, допомагати один одному в досягненні цілей — без цього не вийде продуктивної роботи, і наша корпоративна культура побудована на цьому.

EVA забезпечує комфортні умови праці, карʼєрний і професійний ріст, надає можливість удосконалюватися шляхом проходження різних програм, заохочує хорошу роботу. Компанія відбудувала розвинену систему внутрішніх комунікацій. Співробітники завжди в курсі ключових подій. Ми залучаємо їх в різні активності, не обовʼязково безпосередньо повʼязані з роботою. Ми заохочуємо ініціативу. У компанії є такий напрямок, як EVA-драйвери: це люди, які захоплені якоюсь ідеєю або своїм хобі (творчість, спорт, благодійність, турбота, екологія) та втягують в це інших.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або