All Retail
Опубліковано

Епіцентр відкриє нові ТЦ в Первомайську і Нікополі

Теги:
Епіцентр
DIY
Фото:
Інтерфакс-Україна

В кінці літа запрацюють два нові торгові центри Епіцентр оптимального формату — національна мережа відкриває свої ТЦ в Нікополі на вул. Патріотів України, 128, і відновлений після пожежі ТЦ в Первомайську на вул. Достоєвського 2 Б/2.

Станом на серпень 2021 року торгова мережа компанії налічує 68 торгових центрів Епіцентр і 10 гіпермаркетів Нова Лінія, які щорічно відвідують майже 65 млн покупців.

Як повідомила RAU прес-служба компанії, торговий центр в Миколаївській області був повністю відбудований в рекордні терміни після його умисного підпалу в лютому цього року.

У Нікополі це перший магазин мережі Епіцентр. За словами заступника генерального директора компанії Епіцентр К, директора з роздрібної торгівлі Володимира Гончарова після відновлення ТЦ в Первомайську була збільшена площа обʼєкта до 6076 кв. м. Збільшення площі обумовлено, в першу чергу, уніфікацією оптимального формату ТЦ.

Нещодавно Епіцентр почав розвиток невеликих ТЦ площею на рівні 6100 кв. м, і великі ТЦ, площі яких варіюються в залежності від локації.

Нові Епіцентр в Нікополі та Первомайську стануть найбільшими торговими центрами в цих містах за розміром та асортиментом.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або