All Retail
Опубліковано

Копійка відкрила новий магазин в Одесі

Теги:
Копійка
Фото:
All Retail

В Одесі відкрилася нова «Копійка». Новий магазин розташований на вулиці Жоліо-Кюрі у будинку 26.

Його загальна площа — понад 530 кв. м, торгова — 450 кв. м. У сучасно облаштованому залі - категорії товарів, що вже полюбилися, та обов'язково будуть з'являтися новинки.

Асортимент нової «Копійка» — це понад 6,5 тисяч найменувань: товари на кожен день, продукція під власними торговими марками та власний імпорт, свіжі м'ясо та риба, фрукти та овочі, випічка, колекція алкоголю. 

Гості універсаму можуть стати учасниками програми лояльності «Хороші сусіди» та отримувати бонуси за покупки, якими можна оплачувати товари в усіх універсамах «Копійка».

Магазин працює з 8:00 до 23:00, без вихідних. У торговому залі встановлено 3 касові апарати. Штат магазину - 26 співробітників.

Довідка:

Торгова мережа «Копiйка» була створена у 2001 році в Одесі. Сьогодні компанія об'єднує 97 магазинів двох форматів — універсами та мінімаркети. Мережа представлена на Півдні України — в Одеській, Херсонській та Миколаївській областях. Велика частина магазинів знаходиться в Одесі та Одеській області. У компанії працює понад 4 тисячі осіб.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або