All Retail
Опубліковано

МХП за півтора роки відкрив 150 магазинів Мʼясомаркет

Теги:
М'ясомаркет
МХП
Фото:
RAU

У Кропивницькому відкрито ювілейний магазин №150 торгової мережі Мʼясомаркет, яку розвивають компанія МХП та її партнери.

Станом на кінець листопада працює 152 магазини у 81 населеному пункті у 23-х областях України.

Як повідомили RAU у прес-службі компанії, за 11 місяців 2021 року МХП відкрив 104 Мʼясомаркети, восени торговельна мережа поповнилася 44 новими торговими точками.

У МХП зазначають, що не концентруються виключно на великих містах. В обласних центрах сконцентровано лише 50% магазинів, інші розташовані у містечках, селищах та селах, що робить мережу доступною для людей по всій країні.

За даними інформаційного порталу All Retail та компанії GT Partners, що спеціалізуються на дослідженнях та аналітиці сегментів української роздрібної торгівлі, Мʼясомаркет є абсолютним лідером продуктового рітейлу України з динаміки зростання у 2021 році.

За півтора роки свого існування мережа Мʼясомаркет увійшла до топ-7 продуктових рітейлерів України за загальною кількістю торгових точок.

Директор з розвитку бізнесу клієнтів МХП Дмитро Морозов розповів, що Мʼясомаркет не є прямим конкурентом для великих супермаркетів, адже має іншу філософію та пропонує нові для українського рітейлу речі. На відміну від класичних великих мереж, МХП наголошує на емоціях покупців, унікальному сервісі, кулінарному досвіді, турботі та увазі до проблем клієнтів – як гостей магазинів, так і партнерів-франчайзі.

Найбільше Мʼясомаркет працює сьогодні в Кіровоградській області. Їх тут 22, із них 10 перебувають у Кропивницькому.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або