All Retail
Опубліковано

«Таврія В» продовжує розвиток своїх жорстких дискаутерів

Відразу два нові дискаунтери «ПЮРЕ» відкрилися цього місяця.

Другий за рахунком магазин «ПЮРЕ» стартував 10 грудня у Білгороді-Дністровському Одеської області, по вулиці Тимчишина, 8. Торгова площа нового обʼєкту становить понад 2 тис. квадратних метрів. Особливістю цього магазину — як і обʼєкту «Пюре» в Миколаєві — є їх локалізація: обидва дискаунтери розташовані в тих же торгових центрах, що й супермаркети «Таврія В» (власне кажучи, компанія «Таврія В» розвиває й однойменну мережу супермаркетів, і проєкт «ПЮРЕ»).

Третій за рахунком мережі «ПЮРЕ» запрацював сьогодні в Нікополі на місці дискаунтера MERE. Магазин розташований на вулиці Патріотів України, 175-А.

Для компанії «Таврія В» запуск магазину в Нікополі (Дніпропетровська обл.) став своєрідним новим щаблем розвитку. Нагадаємо, що раніше ритейлер відкривав свої обʼєкти переважно у Південному регіоні країни, а також у місті Хмельницькому (працює також один супермаркет «Таврія В» у Харкові). Таким чином, відкриття у Нікополі ознаменувало для оператора вихід у новий для себе регіон Дніпропетровської області.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або