All Retail
Опубліковано

Virgin Izakaya Bar у ТРЦ Nikolsky

Як повідомила пресслужба Budhouse Group, у харківському ТРЦ Nikolsky відкрився заклад Virgin Izakaya Bar. Загальна площа нового ресторану становить 520 кв. м.

Шеф-кухар Євген Песін створив меню, щоб гості могли насолоджуватись смаками японської кухні. Страви в Virgin Izakaya Bar традиційно готують на відкритій кухні, тому гості ресторану опиняються віч-на-віч з Шефом і можуть спостерігати за приготуванням їжі. Це зображає філософію закладу — відкритість для своїх гостей.

У меню закладу як морські їжаки, риба, суші, хенд-роли, так і улюблені десерти мота, а також страви, приготовлені на грилі робота. Шеф вдало міксує смаки, щоб показати гостям справжню традиційну та водночас сучасну, японську кухню.

Virgin Izakaya Bar вже успішно працюють у Києві та Одесі.

Концепція та дизайн інтер’єрів були розроблені спільно з міжнародною компанією Sonae Sierra.

Нагадаємо, ТРЦ Nikolsky розташований у центрі Харкова, що на вул. Пушкінська, 2. Загальна площа торговельного центру становить 106 тис. кв. м, торгова — 53 тис. кв. м. Девелопер проєкту — Budhouse Group.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або