Вебінар «Тренди сирного світу: виклики та тенденції 2024»
18 грудня о 16:30 відбудеться вебінар «Тренди сирного світу: виклики та тенденції 2024», — повідомляють в ProCheese від Ardis Group.
Спікерка: Оксана Чернова — сирна експертка ProCheese в Ardis Group, засновниця ProCheese Академії, суддя World Cheese Awards від України.
Програма вебінару:
- головні міжнародні події 2023;
- огляд світових сирних бестселерів;
- розвиток еко- та веган-трендів;
- топ нових смаків 2024;
- питання-відповідь.
Після вебінару ви:
- дізнаєтесь, які глобальні тренди впливатимуть на сирну індустрію;
- отримаєте вичерпні підсумки з ключових світових сирних подій та визначите для себе орієнтири для розвитку вашого магазину або ж продукту;
- дізнаєтеся, які види сирів та смаки цікавитимуть споживачів як в Україні, так і на міжнародному ринку;
- зрозумієте, на що звертати увагу при формуванні сирної матриці у 2024;
- отримаєте зручний файл із нотатками з вебінару, до якого зможете постійно повертатись.
Вебінар буде корисним для професіоналів, що працюють або пов’язані із сиром:
- керівники сирних відділів торговельних мереж;
- власники та управлінці сирних магазинів;
- виробники сиру;
- баєри та інші.
Тривалість: 1,5 години;
Вартість: 500 гривень;
Бонус: конспект вебінара в подарунок.
Не втрачайте шанс дізнатися, як надалі розвиватиметься сирна галузь у 2024.
Для реєстрації переходьте за посиланням: https://pay.fondy.eu/s/wvM8vH6w
Організатори вебінару: ProCheese — департамент компанії Ardis Group, що надає сервіси для гастробізнесів і створений задля трансформації сирної галузі.