
Українські гарбузи у «Сільпо»: в мережі продаватимуть 16 сортів із локальних господарств
У «Сільпо» — пік сезону українських гарбузів. У мережі продають 16 сортів з семи областей України: Хмельницької, Львівської, Закарпатської, Київської, Чернігівської, Дніпропетровської та Одеської.
Серед представлених в мережі сортів є Баттернат, Мускат, Коннектикут та мармуровий гарбуз Славута. Ціни стартують від 1,89 грн за 100 грамів.
Також відділ кулінарії підготував сезонне меню: гарбузовий сирник, кекс, брауні, булочки, рулет з маскарпоне та навіть гарбузовий багет. Власна крафтова броварня Beermaster Brewery зварила осінній ель з гарбузовими прянощами Cucurbita Smile.
Крім того, з 17 по 26 жовтня в Києві в «Сільпо» на вул. Івасюка проведуть гарбузовий фестиваль. На гостей чекатимуть тематичні фотозони, музей гарбузів, фудкорт, батути та ігри. Вхід безкоштовний.